Szabályzat


Szabályzat letöltése PDF: Szabalyzat-Herceghalom

Ez a szabályzat a félreértések elkerülése végett, a hosszú távú gördülékeny munka reményében született meg. A szabályzatot több fórumon több alkalommal közzéteszem, ezért úgy kezelem, hogy mindenki megértette és beleegyezett, aki az órákra regisztrál, vagy regisztráció nélkül érkezik.

Ennek tekintetében semmilyen utólagos reklamációt nem fogadok el!

  1. A BEJELENTKEZÉS az órákra KÖTELEZŐ, amennyiben marad hely, a regisztrált vendégek mellett, bejelentkezés nélkül is be lehet jönni. A bejelentkezés nélkül érkezők érkezési sorrendben jöhetnek be a terembe.

Ezért ajánlott ellenőrizni akár az óra napján az óra megkezdését megelőző 1 órában is a http://www.centraltrening.hu/esemenyek/  oldalon.

  1. A terem befogadó képessége 14 fő. A bejelentkezések száma, itt korlátozva van, ha eléri a vendégszám a bejelentkezés maximumát, nem lehet tovább arra az eseményre regisztrálni, kivétel, ha valaki megtisztel és időben lemondja!A bejelentkezés LEMONDÁSA KÖTELEZŐ, legkésőbb 1 órával az óra kezdése előtt, azonban nem jár fizetési kötelezettséggel, de ha lejár a bérlet határideje és marad alkalom azt nem meghosszabbítható és nem visszaigényelhető. Amennyiben ezt az órát a férőhelyek hiánya miatt nem tudod pótolni, azzal én nem tudok semmit kezdeni, ezért is fontos a lemondás.

A lemondást online az óra megkezdése előtt 24 órával teheted meg, utána a rendszer ezt automatikusan tiltja, ebben az esetben e-mailben vagy Messengeren vagy köteles a lemondásra

2. A Vendég az órán saját felelősségére jelenik meg, saját egészségügy állapotának ismeretében

3. A Vendég az edzésekre kényelmes ruhában, törölközővel, vízzel, és ha módja van polifómmal            vagy egyéb szőnyeggel érkezik, amennyiben nincs szőnyege, igényét jelezze az oktatónak. Az              oktatótól kölcsönvett szőnyeg használata díjtalan, de az óra végén a kikészített fertőtlenítővel            és papírtörlővel szárazra törölve teszi vissza a helyére.

4. Az edzésekhez nem kell cipő, ezért a Vendég mindig hozzon magával egy váltópapucsot, mert            a cipőket a hirdetőtábla alatt le kell váltani, a higiénia megőrzése érdekében.

5. Az óra előtt a padokat egymásra kell fordítanunk, majd az óra végén visszatenni őket, ebben a segítségeteket szeretném kérni! Továbbá minden értéket hozzatok be a terembe, amit a padokon a padok mögött és a szertárban lehet lepakolni!

Az órák díja:

A napi jegy megszűnik!!!

Próba jegyre változik, mely mindkét óra típuson 1x-er használható fel, díjtalanul, abban az esetben, ha van szabad helyünk. Bérlet vásárlása a helyszínen, készpénzben lehetséges. A neved és címed, küld el részemre e-mailben, vagy egyéb úton. Köszönöm!

Sajnos, aki eddig volt ezt már nem érvényesítheti, kivétel, ha csak egyféle óra típuson jelent meg eddig, a másikat díjtalanul kipróbálhatja.

2 alkalmas bérlet 2300,- 3 hétig
3 alkalmas bérlet: 3.200,- 4 hétig
5 alkalmas bérlet: 5.100,- 6 hétig érvényes
10 alkalmas berlet: 10.000,- 6 hétig érvényes
20 alkalmas bérlet: 19.000,- 12 hétig érvényes

 

Katona Renáta